Pluk een lied. - Loobuyck, Rik, ....-; Vereecke, Kurt, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2002)
Pluk een lied biedt vlotte nieuwe kinderliedjes voorzien van eigentijdse arrangementen en gevarieerde activiteiten die beantwoorden aan de eindtermen muzische vorming. cd 1 met de ingezongen versie van de liedjes cd 2 met de instrumentale versie van de liedjes (op deze versie kunnen de kinderen meezingen).
Dl.[3]: derde graad.
Keywords: Muzikale vorming -- Basisonderwijs