MBA in één dag: management classics : ideeën van de belangrijkste managementgoeroes - Tiggelaar, Ben, 1969- (Schiedam : Mainpress, 2006)
In een tijdsbestek van anderhalf jaar is de veelbesproken serie van 10 luister-cd's in de collegereeks Management Classics verschenen. De reeks wordt nu voor het eerst compleet gepresenteerd in een luxe verzamelbox. Management Classics biedt een uniek overzicht van actuele managementtheorieën. Auteur en presentator Ben Tiggelaar bespreekt de ideeën van de 10 belangrijke managementdenkers in telkens 60 minuten en maakt vertalingen naar de Nederlandse praktijk zodat u er snel mee aan de slag kunt. Ideaal voor die momenten waarop u uw tijd nuttiger zou willen besteden, zoals in de file. De audio-cd's bieden de volgende extra's Op iedere cd is (naast het luistergedeelte) een MS Word bestand met de integrale tekst opgenomen alsmede een Powerpoint presentatie met de belangrijkste informatie op sheets, voor uw eigen gebruik.
10. De ideeën van Henry Mintzberg over management
Keywords: Concurrentie; Management