Confetti : leuke liedjes. (Brugge : Die Keure)
Confetti is een totaalmethode voor het kleuteronderwijs. Dit betekent dat in het aanbod van Confetti de doelen en inhouden uit de verschillende leergebieden (wiskunde, taal, l.o., wereldoriëntatie en muzische vorming) verwerkt zijn. Uitgangspunt en basis hiervoor zijn het ontwikkelingsplan (OWP) en de leerplannen. Confetti sluit aan bij de 'klassieke' didactiek en methodiek van het Vlaamse kleuteronderwijs. Confetti werkt daarom vanuit belangstellingscentra en speelt in op de mogelijkheden van de eigentijdse hoekenklas. Confetti is een totaalpakket van concreet uitgewerkte ideeën waar een leid(st)er een schooljaar lang kan uit putten. Bij elk van de belangstellingscentra die in Confetti uitgewerkt zijn, hoort een leuk, origineel liedje. De liedjes werden speciaal voor Confetti gecomponeerd en ingezongen. Alle liedjes zijn verzameld op de Confetti-cd's.
Deze cd's horen bij de Confetti activiteitenmappen.
Keywords: Kleuterliedjes