Hup Jules! : bewegingsliedjes voor peuters. (Antwerpen : Zwijsen-infoboek, 2006)
Bij de activiteiten worden regelmatig bewegingsliedjes gebruikt. Op de cd vindt u ook relaxatiemuziek, speciale ritmes en extra nummers om te gebruiken tijdens de bewegingsles.
Keywords: Bewegingsexpressie -- Kleuteronderwijs; Bewegingsexpressie; Peuters