Muzignaal : bronnenboek voor muzische vorming. (Mechelen : Plantyn, 2006)
De audio-cd biedt een mix van nieuwe liedjes, telkens een ingezongen en een instrumentale versie. Ook alle muziekfragmenten staan op de audio-cd, de leerkracht heeft op die manier meteen alle nodige audiomateriaal bij de hand.
Keywords: Muzische vorming -- Basisonderwijs