Het muisje zonder staart. - van Schie, Femke, ....-; van Schie, Margo, ....- (Bussum : Pereboom, 2003)
Inhoud: 1. Welkom 2. Op de oven zit een katje (versje) 3. Poesje mauw kom eens gauw (liedje) 4. Komt een muisje aangesneld (versje) 5. Moeder muis is altijd thuis (liedje) 6. Op de oven liggen broodjes (versje) 7. We hebben jonge poesjes (versje) 8. In ons huisje snoept een muisje (liedje) 9. De kop van de kat (liedje) 10. Het muisje zonder staart (verhaal) 11. Wat hoor ik toch? (liedje) 12. Zagen, zagen, wiede wiedewagen (leidje) 13. Opa is blij (versje) 14. Wij hebben twee kleine poesjes (liedje) 15. O wat is er aan de hand? (versje) 16. Piep (liedje) 17. Dit is een pluisje (versje) 18. Het huisje (verhaal) 19. De veldmuis (liedje) 20. In dit ronde holletje (liedje) 21. Daar komt een muisje aangelopen (versje) 22. Alle kleine kippetjes (versje) 23. Tot zien
Begeleidende cd bij het boek: Het muisje zonder staart : verhalen, liedjes en versjes over poezen en muizen.
Leeftijd: 3+
Keywords: Katten; Kleuterliedjes; Liederenbundels; Muizen; Poëzie -- Kleuters