Er zit een schat verborgen in jezelf : gezongen versie. - Scherpereel, Karel, ....-; Cilli, Lisa, ....-; De Cuyper, Simon, ....-; Pierins, Vincent, ....-; Verroens, Piet, ....- (Mechelen : Jeugd en Vrede, 2009)
De cd bevat een twintigtal gezongen liederen rond de inhoud en het thema van het boek, musical- en jaarthemaliederen. Diverse genres komen aan bod (luisterlied, rap, klaplied, ...). Heel wat partituren en alle teksten van de cd zitten in de handleiding.
Maakt deel uit van het gelijknamige lespakket met handleiding en voorleesboek.
Keywords: Emoties -- Kinderen; Pesten -- Leerlingen; Sociale vaardigheden -- Basisonderwijs; Waarden; Wereldoriëntatie -- Basisonderwijs