Er zit een schat verborgen in jezelf : muzikale versie. - Scherpereel, Karel, ....-; Cilli, Lisa, ....-; De Cuyper, Simon, ....-; Pierins, Vincent, ....-; Verroens, Piet, ....- (Mechelen : Jeugd en Vrede, 2009)
De cd bevat de karaokeversie van een twintigtal (op de andere cd gezongen) liederen rond de inhoud en het thema van het boek, musical- en jaarthemaliederen. Diverse genres komen aan bod (luisterlied, rap, klaplied, ...). de Kinderen kunnen naar believen meezingen... Heel wat partituren en alle teksten van de cd zitten in de handleiding.
Maakt deel uit van het gelijknamige lespakket met handleiding en voorleesboek.
Keywords: Emoties -- Kinderen; Pesten -- Leerlingen; Sociale vaardigheden -- Basisonderwijs; Waarden; Wereldoriëntatie -- Basisonderwijs