De leukste liedjes van Piramide. (Arnhem : Cito, 2008)
De cd bevat de leukste en beste liedjes van de cd's met liedjes en muziek die horen bij de projectthema's van de Piramide-methode. De muziek is speciaal gemaakt voor jonge kinderen. De liedjes zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam.
Cd bij Het boek met praatplaten: een onderdeel van de Piramide-methode van het CITO.
Keywords: Taalontwikkeling -- Kleuters