Steek je vinger in de lucht : de vrolijkste kleuterliedjes. - De Smet, Jan, ....-; Van Dongen, Arne, ....- (Tielt : Lannoo, 2005)
Jan De Smet brengt 14 warme, grappige en herkenbare deuntjes voor kleuters. De Amerikaanse Folklegende Woody Guthrie schreef al deze liedjes voor zijn eigen kinderen. Frank Vander Linden vertaalde ze in het Nederlands en Jan De Smet & Arne Van Dongen spelen de pannen van het dak op niet minder dan 25 echte muziekinstrumenten. De teksten vind je allemaal in het begeleidende boekje, met mooie kijkplaten van Tom Hautekiet.
Keywords: Kleuterliedjes