Ti... ta... toverliedjes. (Averbode : Altiora, 2010)
Op de cd vindt u een gezongen en een instrumentale versie van elk liedje.
Begeleidende cd bij het gelijknamige boek.
Keywords: Kinderliedjes; Muzikale vorming -- Basisonderwijs; Toveren