Nootjes kraken. (Averbode : Altiora, 2011)
Op de cd vindt u een gezongen en een instrumentale versie van elk liedje.
Begeleidende audio-cd bij het gelijknamige boek.
Keywords: Kinderliedjes; Muzikale vorming -- Basisonderwijs; Wereldoriëntatie -- Basisonderwijs