Flierefluiters. (Averbode : Altiora, 2010)
14 liedjes voor de 3de kleuterklas die aansluiten bij de thema's uit Doremi 2010-2011.
Begeleidende audio-cd bij het gelijknamige boek.
Keywords: Kleuterliedjes; Muzikale vorming -- Kleuteronderwijs; Wereldoriëntatie -- Kleuteronderwijs