Lekker swingen : 14 liedjes voor de 3e kleuterklas. (Averbode : Altiora, 2011)
14 liedjes voor de 3de kleuterklas die aansluiten bij de thema's uit Doremi 2011-2012.
Begeleidende audio-cd bij het gelijknamige boek.
Keywords: Kleuterliedjes; Muzikale vorming -- Kleuteronderwijs; Wereldoriëntatie -- Kleuteronderwijs