Estafette Oganiser : hulpprogramma voor leerkrachten bij de methode Estafette. (Tilburg : Zwijsen, 2001)
Estafette oganiser combineert de resultaten uit de Drie-Minuten-Toets (DMT) en de AVI-toets met de didactische leeftijd van een leerling. Op basis van de uiykomst geeft de Estafette Organiser een advies over: het niveau waarop een leerling het baste met Estafette kan gaan werken en het niveau voor vrij lezen; met welke materialen deze leerling aan de slag kan (het leerstofpakket); in hoeverre hij daarbij instructie nodig heeft ( de aanpak).
Keywords: Lezen -- Basisonderwijs