Beter beginnen : een psycho-educatief programma voor vluchtelingen en asielzoekers. - Mooren, Trudy (Geertruida Theodora Maria), 1965-; Schoorl, Maartje, ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2008)
Deze cd-rom bevat: 1. Handleiding bij beter beginnen 2. Acculturatiespel 3. Handleiding bij Acculturatiespel 4. Verklaring tekens symptomen 5. Copingplaten 6. Pictogrammen PTSS en depressie
Begeleidende cd-rom bij het gelijknamige boek.
Keywords: Asielzoekers -- Hulpverlening; Geestelijke gezondheidszorg -- Vluchtelingen; Hulpverlening -- Methodiek; Patiëntenvoorlichting; Trauma's.