Taalassistent : taal- en schrijfadviezen met 250 voorbeeldbrieven (Alphen aan den Rijn : Samsom)
De Taalassistent is een gebruiksvriendelijke en betrouwbaretaalencyclopedie, gecompleteerd met schrijf- en stijladviezen voor memo'sen brieven. Bovendien staan er 250 voorbeeldbrieven op de cd, die udirect kunt inlezen in Word voor Windows. Gebaseerd op de praktijk enbestemd voor de praktijk. De cd-rom Taalassistent bevat de programma'sDigiTaalbank en Correspondentie Support. Via het uitgebreide zoekregistervindt u in een handomdraai wat u zoekt. Van de Taalassistent verschijntregelmatig een nieuwe editie.
Keywords: Brieven schrijven; Cd-rom.; Correspondentie