De prinses van Sundara. - Larian Studios (Brugge : Die Keure, 2011)
De draak Rinjin heeft de slimme prinses Ehimaya ontvoerd en houdt haar gevangen in een Arabisch paleis. Volg het spoor van de draak via de kelders van het paleis, door de woestijn en oase van Sundara tot in de catacomben van de kapel waar Rinjin zich verstopt heeft. Herhaalt alle leerstof rekenen van het eerste leerjaar op een speelse manier.
Leeftijd: vanaf 7 jaar/2de leerjaar.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Basisonderwijs; Wiskunde -- Basisonderwijs