Beter slapen? : doe het zelf! (Hilversum : Teleac/NOT, 2005)
In de serie Beter slapen? Doe-het-zelf! krijgt u informatie en advies. U komt te weten wat u moet doen als u een periode doormaakt van slecht slapen. Een aantal denk- en doe-oefeningen helpen hierbij. De serie bestaat uit zes afleveringen van 25 minuten, een uitgebreide internet-zelfhulp-site en een cursusboek met audio-cd. Beter slapen? Doe-het-zelf! biedt een alternatief voor slaapmedicatie.De afleveringen:1. Heb ik een slaapprobleem?2. Inzicht3. Rust en regelmaat4. Piekeren doe je niet in bed5. Werkt het al?6. En nu verder
130 min.
Keywords: Slaapproblemen; Slapen; Zelfzorg