Prijsstabiliteit : waarom is dat belangrijk voor jou? (Frankfurt am Main : Europese Centrale Bank, 2005)
DVD met de animatiefilm en de PDF-bestanden van de voorlichtingsbrochure voor leerlingen en het lerarenboek in de tien talen van het eurogebied.
Keywords: Economie -- Secundair onderwijs; Euro (munteenheid).; Geld; Prijsontwikkeling