Great empires : de opkomst en ondergang van grote beschavingen. ([S.l.] : Orion Channel, 2006)
Inhoudsopgave Disc 1: Dood aan de Nijl : het einde van de Farao's Disc 2: Storm over Perzië Disc 3: Hannibal : de val van Carthago Disc 4: De slag om Rome
Ca. 200 min.
Keywords: Egypte -- Oudheid; Perzië -- Oudheid; Romeinse Rijk