Hidden Egypt. ([S.l.] : Orion Channel)
Inhoudsopgave : Disc 1: De geheimen van de piramiden Disc 2: Het land van de mummies Disc 3: De tombe van Toetankamon
Ondertitel op houder: ontdek de mysteries van het land van de farao's.
Ca. 180 min.
Keywords: Egypte -- Oudheid