In Europa : serie 1 : 1900-1943. - Mak, Geert, 1946-; van Broekhoven, Roel, ....- ([S.l.] : Bridge Pictures, 2009)
Bevat Dvd 1: 1900 : Het begin ; 1906 : Berlijn/Wenen Dvd 2: 1914 : Wenen/Sarajevo ; 1915 : België, Ieper Dvd 3: 1916 : De Somme, Bovington/Londen ; 1917 : Frankrijk Dvd 4: 1917 : Rusland, St.-Petersburg ; 1922 : Berlijn Dvd 5: 1925 : Predappio, Italië ; 1929 : Berlijn Dvd 6: 1933 : Rusland ; 1936 : Spanje Dvd 7: 1937 : München ; 1939 : Duitsland Dvd 8: 1940 : Vichy, Frankrijk ; 1942 : Buchenwald, Duitsland Dvd 9: 1943 : Stalingrad ; 1943 : Polen/Rusland
9 x ca. 70 min.
Keywords: Europa -- Geschiedenis; Geschiedenis -- 20ste eeuw