Tobias Schiff : een verhaal zonder einde... (2000)
Tobias Schiff is een Vlaming die de concentratiekampen tijdens W.O. II overleefd heeft. Het provinciebestuur van West-Vlaanderen heeft zijn getuigenis vastgelegd op dvd, verrijkt met beelden uit de Tweede Wereldoorlog en achtergrondinformatie over deze periode in onze geschiedenis.
Leeftijd: 16+: jeugdverenigingen en derde graad secundair onderwijs.
Ca. 51 min.
Keywords: Concentratiekampen -- Wereldoorlog II; Verdraagzaamheid