The missing link. - Wuytack, Fabio, ....- (2011)
Thema-dvd - Wat is armoede? Gaat armoede over louter een gebrek aan geld of is er meer aan de hand? In de documentaire 'The Missing Link' gaat Fabio Wuytack op zoek naar de binnenkant van armoede, in de marge van de welvaartstaat. In de ontroerende en fascinerende gesprekken met mensen die de armoede aan den lijve hebben ondervonden, komt de psychologische kant van armoede boven water. Hun aangrijpende levenservaringen confronteren ons met de impact van sociale uitsluiting. In een samenleving die verscheurt lijkt te raken door de steeds grotere kloof tussen arm en rijk, verenigt 'The Missing Link' verhalen vanop beide oevers.
Ca. 43 min.
Keywords: Armoede