TipTop opdrachtkaarten : feest - Reijnders, Saskia, ....- (Tilburg : Zwijsen, 2002)
Inhoud: 10 opdrachtkaarten met gebruikswijzer in opbergcassette.
Bij dit werk hoort een speeldoos.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Feesten; Rekenen -- Kleuteronderwijs; Taal -- Kleuteronderwijs