TipTop opdrachtkaarten : speelgoed - Reijnders, Saskia, ....- (Tilburg : Zwijsen, 2002)
Inhoud: 10 opdrachtkaarten met gebruikswijzer in opbergcassette.
Bij dit werk hoort een speeldoos.
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen -- Kleuteronderwijs; Rekenen -- Kleuteronderwijs; Speelgoed; Taal -- Kleuteronderwijs