Veilig leren lezen : letterdoos. (Tilburg : Zwijsen)
Met de letterdoos wordt de automatisering tussen grafemen en fonemen geautomatiseerd en worden de elementaire lees- en spelhandeling geoefend. De letterdoos bestaat uit een opberggedeelte met letterkaartjes, waaronder ook hoofdletters en leestekens. Op het deksel kunnen de kinderen woorden en zinnen leggen.
Didactisch materiaal.
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs; Spelling -- Basisonderwijs