Veilig leren lezen : woordendoos. (Tilburg : Zwijsen)
De woordendoos is een uniek leermiddel waarmee kinderen onder andere de structuur van woorden alzijdig verkennen en de lees- en schrijfrichting en de elementaire lees- en spelhandeling toepassen. De woordendoos wordt gebruikt in kern 1 en 2 van de methode Veilig leren lezen.
Didactisch materiaal.
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs; Spelling -- Basisonderwijs