De bordletterdoos van mol en beer. (Brugge : Die Keure)
In de klassikale letterdoos of 'lettersoep' steken van elke aangeleerde letter of cluster tien exemplaren met een bijbehorende magneetstrip. Met deze letters vorm je aan je bord zoveel wisselrijtjes als je maar wil.
Didactisch materiaal.
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs