Bolledoos kleuter : taal, rekenen en verkeer : alles wat je leert in de derde kleuterklas. (Mechelen : Plantyn, 2009)
Ben jij een echte bolleboos? Of wil je er een worden? In deze koffertjes vind je alles wat je er voor nodig hebt. Taal, rekenen en verkeer: de "Bolledozen" zorgen ervoor dat je er een kei in wordt. "Bolledozen" zijn verzamelkoffertjes voor kleuters tot en met derde leerjaar. Elk koffertje bevat enkele oefenboekjes en een cd-rom. Zowel taal, rekenen als verkeer komen aan bod.Inhoud > Max en Mie's doeboek (64 p.)(oefenboekje) > Thuisbasis wiskundige initiatie (80 p.)(oefenboekje) > Thuisbasis verkeer kleuters (cd-rom)
Twee oefenboekjes en een cd-rom in een koffertje.
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Kleuters; Spelen -- Kleuters; Verkeersopvoeding -- Kleuters