Bolledoos 3de leerjaar : taal, rekenen en verkeer : alles wat je leert in het 3de leerjaarl. (Mechelen : Plantyn, 2009)
Ben jij een echte bolleboos? Of wil je er een worden? In deze koffertjes vind je alles wat je er voor nodig hebt. Taal, rekenen en verkeer: de "Bolledozen" zorgen ervoor dat je er een kei in wordt. "Bolledozen" zijn verzamelkoffertjes voor kleuters tot en met derde leerjaar. Elk koffertje bevat enkele oefenboekjes en een cd-rom. Zowel taal, rekenen als verkeer komen aan bod.Inhoud > Wiskundetrainer derde leerjaar (32 p.)(oefenboekje) > Thuisbasis spelling tweede leerjaar (64 p.)(oefenboekje) > Optellen en aftrekken in een toverflits (32 p.) (oefenboekje) > Vinnig vermenigvuldigen en vlijtig delen (32 p.)(oefenboekje) > Thuisbasis verkeer derde leerjaar (cd-rom)
Didactisch materiaal.
Keywords: Spelling -- Basisonderwijs; Verkeersopvoeding -- Basisonderwijs; Wiskunde -- Basisonderwijs