Hop Pompom! : bewegingsontwikkeling voor kleuters : materialenkist. - De Medts, Christine, ....-; Coens, Hannelore, ....-; Van Damme, Els, 1980-; Krijger, Marjolein, ....-; Verschuuren, Luc, ....-; De Greef, Benjamin, ....- (Antwerpen : Zwijsen, 2008)
Hop Pompom! is een methode bewegingsontwikkeling voor de tweede en derde kleuterklas. Met actviteiten rond de verschillende bewegingsaspecten, maar ook over de natuur, het buiten bewegen en de gezondheid. Zoals in Hup Jules! staan ook in deze methode welbevinden en succesbeleving voorop. Hop Pompom! is zowel bedoeld voor kleuterleid(st)ers als voor leerkrachten bewegingsopvoeding.
Bevat: 48 Hop Pompom!-platen met houdingen en bewegingen; 1 gote kleurendobbelsteen; 144 pictogrammen voor dobbelsteen; een kaartenbak voor zelfstandige activiteiten; (1 map met) kopieerbladen (met scorekaarten, opdrachtkaarten, pictogrammen, platen met houdingen en bewegingen)
Didactisch materiaal.
Keywords: Bewegingsexpressie -- Kleuteronderwijs; Bewegingsopvoeding -- Kleuteronderwijs