Tuin van heden : prentenset : kleuters : 5 jaar. (Wommelgem : Van In, 2004)
42 prenten op A3-formaatPrent 1 en 2: Hier komt het circus Prent 3-10: Het scheppingsverhaal Prent 11-13: In het oerwoud Prent 14 en 15: Kunst Prent 16-21: Talenten Prent 22-25: Allerheiligen-Allerzielen Prent 26-28: Advent-Kerstmis Prent 29-34: Carnaval-Pasen Prent 35-42: Pasen-Pinksteren
Deze prentenset behoort tot de set Tuin van heden, samen met een handleiding en een audiocd.
Didactisch materiaal.
Keywords: Godsdienst -- Kleuteronderwijs