Mijn jaar in de klas : praatplaten. (Averbode : Altiora, 2009)
Deze ontdekset bevat in totaal 12 posters op een presentatiedisplay. Voor elke maand van het jaar wordt er een poster aangeboden. Zo kunt u deze praatplaten als maandkalender in uw klas gebruiken. Bij zes van de twaalf praatplaten werd aansluitend spelmateriaal uitgewerkt. In de pedagogische suggesties worden 11 spellen uitgebreid beschreven: een memory, een lottospel, chronologisch rangschikken, puzzels en nog veel meer. Bij elk spel worden de beoogde doelen vermeld.
Didactisch materiaal.
Keywords: Klasactiviteiten -- Kleuteronderwijs; Kleuteronderwijs -- Didactiek