Toolkid set : 21 delig. (Laren : Toolkid.nl)
ToolKid is professioneel, kwalitatief hoogwaardig en veilig gereedschap, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. De 21-delige ToolKid gereedschapset is zorgvuldig samengesteld als basis voor houtbewerking
Deze toolkid set bestaat uit een gereedschapstas en 21 materialen.
Didactisch materiaal.
Keywords: Handvaardigheid; Knutselen met hout; Technologische opvoeding -- Basisonderwijs