Bug viewer. (Buccinasco : Navir)
Kleine kriebelbeestjes, bloemen, blaadjes, stop het in de bugvieuwer en bekijk het met het (dubbel)vergrotend deksel.
Doos met 10 microscopen.
Didactisch materiaal.
Keywords: Microscopen; Milieueducatie -- Basisonderwijs; Natuureducatie