Het gaat steeds beter! : activerende werkvormen voor de opleidingspraktijk : werkvormkaarten. - Bijkerk, Lia, ....-; van der Heide, Wilma, ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2006)
Werkvormkaarten als hulpmiddel bij het ontwikkelen van een workshop, training of lessencyclus. Dit doosje bevat 140 kaarten: voor iedere werkvorm één en 10 kaarten met een toelichting op onder andere de gebruiksmogelijkheden van het kaartspel.
Didactisch materiaal.
Keywords: Didactiek; Ervaringsleren; Opleidingen; Gezelschapsspellen