Mijn dag op school : daglijn met zwart-witpictogrammen : 3de kleuterklas : groep 2. (Averbode : Altiora, 2004)
Mijn dag op school: 3de kleuterklas (groep 2) biedt: > Een groeilijn voor tijdsbesef en ontluikend lezen > Een aangepast en kant-en-klaar aanbod voor elke kleuterklas > Pedagogisch-didactische suggesties voor de leerkracht In de lengte aanpasbare daglijn met kaartjes voor alle dagelijks terugkerende activiteiten (in de kring, speelplaats, toiletbezoek ...) en alle belangrijke hoogtepunten van het leven in de klas (verjaardag, naar de bibliotheek, film, grootouderdag ...). De kaartjes worden met klittenband bevestigd op een aanpasbaar bord dat naar behoefte ingeklapt of verlengd kan worden (maximaal 270 cm, plaats voor 28 kaartjes). Met pedagogische suggesties. Voor de 3e kleuterklas en het eerste leerjaar houden de illustraties rekening met het specifieke ontwikkelingsniveau van 5- tot 7-jarigen. De kleine, gestileerde zwart-witpictogrammen bereiden voor op het leren lezen van letters.
Bevat: handleiding; uitklapbare drager; 102 kaartjes; wasknijper.
Didactisch materiaal.
Keywords: Klasactiviteiten -- Kleuteronderwijs; Kleuteronderwijs -- Dagindeling; Tijd