Een grote vriend voor klein konijn. - D'hamers, Heidi, ....- (Sint-Niklaas : Abimo)
Klein Konijn zit gezellig in zijn huisje. Hij heeft koekjes gebakken en witlofsoep gemaakt. Buiten regent het en is het koud. Plots hoort hij een vreemd geluid. Wat zou dat zijn? Klein Konijn trekt zijn regenjas aan en gaat een kijkje nemen. O! Wat is dat? Onder een eikenblad ziet hij twee witte pootjes. Klein Konijn vindt een klein verdwaald konijntje in het bos. Al snel worden ze de beste maatjes. Maar op een ochtend is zijn vriendje plots verdwenen...
Bevat: 20 vertelplaten voor verteltheater.
Didactisch materiaal.
Keywords: Konijnen; Vriendschap