We gaan op berenjacht. - Rosen, Michael Wayne, 1946-; Oxenbury, Helen, ....-; van Altena, Ernst, 1933-1999 (Haarlem : Gottmer, 2010)
Vier kinderen gaan met hun vader op berenjacht. Ze beleven allerlei spannende avonturen. Sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkere wouden. En dan komen ze een echte beer tegen...
19 vertelplaten voor verteltheater.
Leeftijd: 3+
Didactisch materiaal.
Keywords: Avonturen; Bang zijn