Fit voor leren : speel en doe! : kijkwijzer. (Berchem : De Boeck, 2011)
Fit voor leren is een nieuw gebruiksvriendelijk bewegingsprogramma voor kleuters. Door tal van uitdagende bewegingsprikkels wordt de algemene motorische ontwikkeling gestimuleerd. De methode bestaat uit verschillende onderdelen. De kijkwijzers hebben de vorm van een knieboek en bevatten alle tekeningen van de speel- en doe-fiches. Je kunt de knieboeken in de klas opstellen op een duidelijk zichtbare plaats of je kunt ze op schoot nemen wanneer je de kinderen de beweging van de week aanleert. Op de achterkant van de tekeningen staat steeds een woordje uitleg voor de leerkracht.
Losbladig
Didactisch materiaal.
Keywords: Bewegingsopvoeding -- Kleuteronderwijs