Fit voor leren : bewegingsprogramma voor kleuters : luister en doe! (Berchem : De Boeck, 2011)
Fit voor leren is een nieuw gebruiksvriendelijk bewegingsprogramma voor kleuters. Door tal van uitdagende bewegingsprikkels wordt de algemene motorische ontwikkeling gestimuleerd. De methode bestaat uit verschillende onderdelen. Luister en doe is een knieboek met grote illustraties die een bewegingsverhaal vertellen. Terwijl de kleuters naar de tekening kijken, kun je aan de achterkant het verhaal aflezen als geheugensteuntje tijdens het vertellen. Daag de kinderen steeds uit om mee te bewegen met de verhalen. Er is een Luister en doe voor de eerste tot en met de derde kleuterklas.
Losbladig
Keywords: Bewegingsopvoeding -- Kleuteronderwijs