Veertigdagendoos : scheurkalender. - Desodt, Stef, ....- (Brugge : Die Keure, 2009)
De scheurkalender is specifiek voor kinderen ontworpen. Elke week start met een duiding, daarna vind je op de scheurblaadjes afwisselend een gebed, een lithurgisch weetje, een speelse opdracht.
Didactisch materiaal.
Keywords: Godsdienst -- Basisonderwijs; Vasten (rooms-katholieke godsdienst).