Duplix 3D-rekenrek 20. (Bodegraven : K2)
Het nieuwe rekenhulpmiddel, waarbij iedere eenheid in de kleuren rood, blauw en neutraal (groen) gedraaid kan worden. De kleuren, aantal en plaats worden alleen door de didactische en methodische opzet bepaald. Alle eenheden kunnen naar rechts en links worden verschoven. In het midden is er ruimte om de eenheden te draaien.
Doelgroep: 1ste en 2de leerjaar.
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs