Demo-getallenlijn 0-20. (Bodegraven : K2)
Getallenlijn voor in de klas, gemaakt van witte kunststof folie. 2 meter lang, 90 mm hoog, met 5 rode en 5 blauwe kunststof klemmen en ophanghaken.
Doelgroep: 2de en 3de leerjaar.
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs