Geometriespiegel. (Bodegraven : K2)
De geometriespiegel reflecteert als een spiegel, maar is ook doorzichtig als glas. Zet je de spiegel voor een afbeelding (bijv. een geometrische vorm) dan kun je het spiegelbeeld op het papier achter de spiegel zien. Het spiegelbeeld kan dan eenvoudig nagetekend worden. Door het verzetten van de spiegel verandert ook de afstand tussen de afbeelding en het spiegelbeeld.
Didactisch materiaal.
Keywords: Meetkunde -- Basisonderwijs