Magnetische breukenset rond. (Bodegraven : K2)
De magnetische delen Ø 20 cm van deze breukenset in kleur, hechten niet alleen op elkaar maar ook op een metalen oppervlak / metalen bord en dat komt door het dubbelzijdige magnetische materiaal. Je kunt de stukken ook in je hand houden en onafhankelijk van het bord gebruiken. Je hebt van elk deel van de breuk een hele cirkel (1/1). De breukendelen zijn: 1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/8, 1/10, 1/12, je hebt van elk deel in zijn eigen kleur een hele cirkel en in totaal: 51 delen met 2 opbergdozen
Doelgroep: 2de en 3de graad lager onderwijs.
Didactisch materiaal.
Keywords: Wiskunde -- Basisonderwijs