Lineaire demo breukenset. (Bodegraven : K2)
De breukendelen zijn van magnetisch materiaal gelamineerd met kunststof. Elke breuk heeft zijn eigen kleur, hecht ook op elkaar en is te gebruiken op ieder magnetisch bord. 1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/8, 1/10, 1/12.
Doelgroep: 3de graad lager onderwijs.
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs