Eurogeld magnetisch. (Bodegraven : K2)
Het geld om mee te rekenen is gedrukt op kunststof en aan de achterkant met magneten beplakt. De kinderen kunnen op deze manier snel vertrouwd raken met de euro. Het is op afstand duidelijk te zien, zodat het in de groep en individueel goed te gebruiken is om ermee te rekenen.
Didactisch materiaal.
Keywords: Euro (munteenheid).; Rekenen -- Basisonderwijs